There was an error in this gadget

Sunday, September 19, 2010

aku pun tak paham

me, reserving the feeling for myself somehow hurt so bad. making me a vengeful person. though it may seem to be as small as a bacteria. it may be a joke. somehow. it was the truth feeling of yours just presented in the humor way. it was so unaccepted. it is just me. not you. time wont heal. not this. i am not that kind of person. but that feeling is in me.

kau paham tak? hahahhaahha.

sebab ego aku terhadap diri sendiri begitu tinggi . aku menjadi aku. :D

Wednesday, September 08, 2010

raya 2

raya 1

sedih lor tak balik kampung senanye. sape nk tolong nyang. T_T

bajet je en. hahaha

Sunday, September 05, 2010

jarang

kadang-kadang hati rindu
kadang-kadang teringat
kadang-kadang terimbau
kadang-kadang rasa jauh
kadang-kadang keliru
kadang-kadang sedih
kadang-kadang

kadang-kadang tu jarang sangat. tapi orang lagi fokus kepada yang jarang tu dari yang selalu.
manusia en. takde maknenya nk optimis sentiasa. hahaha.

aku rasa da mula nak bajet beremosi sebab orang da sebok2 nak raya. haha

Saturday, September 04, 2010

none

sy dengan tanpa niat terdengar lagu radja-jujur sebab mereka bergembira kat bawah. then teringat. hahaha.

Friday, September 03, 2010

beza

Suasana Ramadan yang cukup berbeza. Antara Malaysia dan Australia. Antara pesta ibadah atau pesta makanan. Antara nafsu dan syariat. Antara mercun dan AlQuran. Antara solat asar dengan bazaar.
copied from friend's status in fb.

ini betul bukan. kat malaysia sure semua orang sebok pergi bazar. sebok shopping raya.
sebok macam2. hahaha. kami kat sini. sebok meyebok hal orang. haha :p

raya



walau raya lambat lagi.tapi rasa cam nk tunjuk gak :D

Thursday, September 02, 2010

aku cool

hari ini hari khamis.

aku terskip satu separuh nye kelas. tapi aku pegi lagi satu separuh. see. walaupun lambat kerana tak reti2 nk bgon. tapi smgt aku nk pergi kelas masih ade. walaupon lambat setengah jam. aku masih tetap masuk. bia lambat. asal selamat ;)

AKU MMG SUKE GNE WORD 'EN'

bukan ape. nampak bergaye. en en. haha.

lepas tu.aku ske gne perkataaan "cm"
bnde ni cm sng je. cm kacang. ala.cam.cam.cam. haha

lagipun. aku rase. penggunaan words itu. buat aku nampak cool. ko tak rase aku cool ke? hahahahaha

minggu depan korang cuti raya aku kene beljar sbb ade quiz. tak kesah r. baru nmpk cool sket. raya2 pon tak cuti. hahahaha

Wednesday, September 01, 2010

keindahan

menjadi diri itu indah. hahahaha.

entah. kadang2. aku tahu aku tak indah mane. tapi. buat ape nk capai menjadi indah sangat. karang banyak sgt org gila kat aku. hah. tak ke susah. haha ;)

korang kena tengok clip ni sebab aku rasa sangat cool

bnde2 itu adalah konkrit ye. bila frequency of angin. ke. tayar2 kereta tu ke. dah capai same ngn frequency jambatan tu. die akan jadi begitu la.eh.bukan. akan roboh. cit. aku lupa sebab munsabab jadi cmtu. ok.tido banyak sangat :)


ATIQAH RADZALI .aku terharu sbb kau follow blog aku. kire macam aku ni insan terpilih la en. hahah :)


ingatkan diri sendri: aku nk buat post pasal apa aku suka gne perkataan "en" bahaha