There was an error in this gadget

Wednesday, September 01, 2010

keindahan

menjadi diri itu indah. hahahaha.

entah. kadang2. aku tahu aku tak indah mane. tapi. buat ape nk capai menjadi indah sangat. karang banyak sgt org gila kat aku. hah. tak ke susah. haha ;)

korang kena tengok clip ni sebab aku rasa sangat cool

bnde2 itu adalah konkrit ye. bila frequency of angin. ke. tayar2 kereta tu ke. dah capai same ngn frequency jambatan tu. die akan jadi begitu la.eh.bukan. akan roboh. cit. aku lupa sebab munsabab jadi cmtu. ok.tido banyak sangat :)


ATIQAH RADZALI .aku terharu sbb kau follow blog aku. kire macam aku ni insan terpilih la en. hahah :)


ingatkan diri sendri: aku nk buat post pasal apa aku suka gne perkataan "en" bahaha