There was an error in this gadget

Monday, January 24, 2011

wishing list:

1. i need to score this freaking year. i need it so bad.
2. nak kumpul duit beli bag. cutting the shopping thingy. musim nak tuka da.not worth beli baju da sekarang.too little too late.haha
3.nak coach satu. longchamp satu.
4.nak kumpul duit pergi singapore, bandung, korea. at least 2 out of three pun bole la kaaaan :p
5.nak beli bag pack satu lg. yang bole muat 20 kg tros. tp confirm aku tak mampu angkat.tapi nak jugaaaak.

see. kau kire ssendri berapa juta aku nak kene kumpul sekarang ni hah. tu tak masuk dengan jalan2 lagi.tiket flght nak balik lg. makan lagi. mmg elaun aku duduk dalam bank diam2 je la senanggg.


sampai sekarang aku confius. kalau bm eja bag mcm ni ke.beg. tak kuasa aku nak google lah.

money2.fall from the sky for me will ya?

Sunday, January 23, 2011

sumpah aku nak jadi macam orang lain taip panjang2. buat huraian.tp. aku ni manusia jenis pemalas nak taip. sebab tu aku jrg msg orang.selain nak jimat kan. :D



a great evening with a great people. just discover the other side of sydney. rumah orang-orang kaya. serius.kalau aku kaya.aku nak kaya mcam diorang.haha.

Saturday, January 22, 2011

Bruno Mars ft Brandy - Long Distance



bagi aku la long distance valid bile nak call each other macam mahal.then ade time diff yang besar tak besar bg affect la jugak kan.mcm oz ngn nz. 2 jam je pun.tp time die da nak labuhkan mata.saya pulak baru la nak berhidup di malam hari.

haha. tapi tak kesah sangat pun.biase la tu sbb selalunye die yang tunggu saya :p

cumee awal2 tu la susah sikit. nak biasekan diri kan. haha but bile jauh tu da biase.dekat rase macam tak biase pulak.haha

if you want it to work.make it works.senang je kan.:D

Friday, January 21, 2011

Enrique Iglesias - Somebody's Me




disebabkan saya lame, saya baru tahu lagu ni dari page atol,lirik ade dekat sane. saya ade video clip die.kire fair and square la.tapi lagu ni macam best:D

Thursday, January 20, 2011

Once you have been tagged, you are suppose to write a note, with 25 random thing, fact, habits or goal about you. At the end, choose 25 people to be tagged. You have to tag the person who tagged you. If I tag, its because I want to know more about you. Your cooperation is highly appreciated.

1.saya suke bahasekan diri nina atau na. rase mcm seronok.
2.saya akan menyakitkan hati banyak orang sebab saya akan cakap tanpa fikir, give me 2 hours baru saya bercakap benda perlu:D
3.i'm not good in waking up early.kaaan. pastu org tak bangun nak emo2 pulak.haha
4.saya suka down sebab apa yang dah jadi, tapi saya sedar hakikat.
5.saya jarang keluar rumah sebab i prefer pampering myself at home,golek2.:D
6.ego saya tinggi amat. ianya hanya akan terjatuh bile saya texting.haha
7.I love going back to the past.
8. saya sedih bile balik sydney sebab i can see the changes that i left a year ago.
9. saya suke menangis depan certain people je.
10. saya suka makan benda bersambal
11.saya suka makan petai and i dont really eat makanan orang jawa.pelik sangatlah.sorry.ahaha
12.saya jarang bertegur sapa dengan org dengan kerap tp trust me.i stalk you guys a lot.
13.saya tatau ape benda yang menarek awak untuk suka saya :D
14.saya sedih la jugak bambam saya mati.
15.I cant eat food yang banyak sgt spices,nanti perut memulas rasa macam nak pecah kepala
16.I feel like i'm done with all the hiking wall climbing ape kesemue tu, bukannye tu tak seronok but i did those in purpose dlu and i got my point.
17.sy menonton tv series dengan melampaunye banyak la jugak.
18.saya manja gile.serius:D
19.saya rindu rumah ibubapa adik beradik arnab2.semua lah
20.saya selalu menyakitkan jiwa raga pakcik separa gelap tu, macam hobi,lepas tu buat2 merajuk.haha
21.sekarang saya tido dengan skype.
22.saya pandai MASAK.terima kasih.
23.when I jumped into plane from kl ngn dunny, saya nangis dekat sejam kot. haha
24.saya tido dengan kuat.
25.saya suka farid kamil sangat.:)

at last habis pun.thanks atol tag gue. I LOVE YOU.

bambam

bambam
i bought him early jun 2009, hati tengah lara sangat kan, bajet nak ade peneman :p rindu la dekat bambam, i'll be buying second generation of bambam someday, thanks bambam for a year and half of loyal companion.rindu da la dekat bambam. may u rest in peace bambam.

Wednesday, January 19, 2011

Tuesday, January 18, 2011

ungu-kekasih gelapku


sampai bila-bila kot stay jadi kekasih gelap je kan :D

Thursday, January 13, 2011

when the time comes, you have to let go things, whether you like it or not, life has to move on, yang pergi tetap pergi,

macam berdiri atas bola, no matter how hard we work to stand still, but when the time comes, you will fall back on earth, gravity neng oi. gravity. ahaha

saya nak start menyimpan duit la, nak pergi europe bile da final year, a year to gooo :D

Tuesday, January 11, 2011

selamat hari jadi bob. ni je gamba yang terlintas dalam otak aku. yg aku nmpk cantik dari kyn.ahaha.

kau dan aku sebaya. :p