There was an error in this gadget

Thursday, January 20, 2011

Once you have been tagged, you are suppose to write a note, with 25 random thing, fact, habits or goal about you. At the end, choose 25 people to be tagged. You have to tag the person who tagged you. If I tag, its because I want to know more about you. Your cooperation is highly appreciated.

1.saya suke bahasekan diri nina atau na. rase mcm seronok.
2.saya akan menyakitkan hati banyak orang sebab saya akan cakap tanpa fikir, give me 2 hours baru saya bercakap benda perlu:D
3.i'm not good in waking up early.kaaan. pastu org tak bangun nak emo2 pulak.haha
4.saya suka down sebab apa yang dah jadi, tapi saya sedar hakikat.
5.saya jarang keluar rumah sebab i prefer pampering myself at home,golek2.:D
6.ego saya tinggi amat. ianya hanya akan terjatuh bile saya texting.haha
7.I love going back to the past.
8. saya sedih bile balik sydney sebab i can see the changes that i left a year ago.
9. saya suke menangis depan certain people je.
10. saya suka makan benda bersambal
11.saya suka makan petai and i dont really eat makanan orang jawa.pelik sangatlah.sorry.ahaha
12.saya jarang bertegur sapa dengan org dengan kerap tp trust me.i stalk you guys a lot.
13.saya tatau ape benda yang menarek awak untuk suka saya :D
14.saya sedih la jugak bambam saya mati.
15.I cant eat food yang banyak sgt spices,nanti perut memulas rasa macam nak pecah kepala
16.I feel like i'm done with all the hiking wall climbing ape kesemue tu, bukannye tu tak seronok but i did those in purpose dlu and i got my point.
17.sy menonton tv series dengan melampaunye banyak la jugak.
18.saya manja gile.serius:D
19.saya rindu rumah ibubapa adik beradik arnab2.semua lah
20.saya selalu menyakitkan jiwa raga pakcik separa gelap tu, macam hobi,lepas tu buat2 merajuk.haha
21.sekarang saya tido dengan skype.
22.saya pandai MASAK.terima kasih.
23.when I jumped into plane from kl ngn dunny, saya nangis dekat sejam kot. haha
24.saya tido dengan kuat.
25.saya suka farid kamil sangat.:)

at last habis pun.thanks atol tag gue. I LOVE YOU.