There was an error in this gadget

Tuesday, October 25, 2011

kunsw 10/11

setahun dah berlalu. setahun dah lepas. habis sudah tempoh aku dengan KUNSW. sedih jugak la. sebab without umno ni. aku macam takkan enjoy sydney as much as i do now. nobody really know me last year but now i can tell that ramai jugak la yang dah kenal aku. selain aku spammer macam nak gile. ade one time tu .aku kena carik 100 orang untuk join kembara. dang. lagi couple days nak due. orang macam baru 20 lebih. the best way was aku tulis dekat most aku sydneysiders' wall. newsfeed manusia semua penuh dengan aku. it was a great year. and removing myself , lisa and boy do make me step into the real world that i'm no longer the ketua penerangan and they are no longer in kunsw. damn. though meeting in the first sem banyak nak mampos. selain aku selalu membebel bermain dengan qilah serta mon dalam meeting. tapi i had fun. rindu nak meeting banyak2. haha. and the events that we did together. aish. rindu pulak.haha. good things would eventually come to the end kan. i had a great year peeps. kalau kunsw takde. i wont know you guys the way i know you today. =)



azrul's was not here as he took his to the toilet
we had our last bbq together and played the game that needed us to annoy each other. :)
lisa will always with her One Malaysia :D

Monday, October 24, 2011

final exam is just around the corner. i'm trying my best to read every single details and for one lecture note it took me more than an hour to read it. gilos. pergi kelas macam otak kosong. sekadar terjelepuk dalam kelas tak faham apa-apa. tapi aku tetap ke kelas. ambik berkat. tapi aku rasa macam lagi tak berkat.entah. aku bukan siapa2 nak bercakap pasal keberkatan.

sekarang musin lipas german nak keluar. lalat seantero mula melayarkan sayap. angin-angin bertiup kearah lain.

elaun aku tak masuk lagi for sure tapi aku dah start bersenang-senang macam elaun dah masuk. aku rasa ini sydrom orang bajet kaya. kalau kaya aku boleh terima. ok fine. aku memang kaya budi bahasa.


berubah nina.

Open houses


Rumah mereka-mereka yang ada dalam gamba



Kawan jojo.



Kucai + housemates houses


jNadia jaafar, Nadia, Elyna


Rumah aten jannah ++

it has been long kann. sangat.

harini aku baru tahu. nais tu nice. aku yang lame ke bahasa makin dirosakkan.

Raya puasa dah lepas. dekat sini basically Sydney la. pecah2. started from the firsst day of ramadhan. some started fasting on the 1st and some puasa on the 2nd. being in the same class. tapi orang ni still makan. kau dah puasa. aku tak rasa sangat. sudah kelas aku. aku sorang je berhijab.hihi. berhijab :p then raya pun. the same thing la. siapa puasa dulu. die raya dulu. puasa lambat. raya lambat. aku puasa on then first sept. ikot msd. confusing much kan. bersyukur sebab ade peluang rasa puasa dekat tmpt asing. macam beza sangat. before. it used to be nak makan apa time buka. raya macam mana. then now. rasa puasa tu lain. aish. susah nak explain.

first day raya. pagi tu je la sayu sikit2. lepas tu. rasa biasa yang sangat biasa. haha

raya haji tahun ni tengah study leave. last year a day after habis exam. still. takde rasa apa2. cuak kot nak exam.

First day raya :
aku dah bawak buku siap nak pergi kelas. lepas tu rasa berat hati sebab terbayang2 rendah laksa dekat open house.




Open house rumah sendiri :




p/s : kadang-kadang, menjadi biasa itu lebih baik dari luar biasa.