There was an error in this gadget

Wednesday, June 30, 2010

nina

tension tak anda kalau anda nk g tgk bola. game best. tapi tak bole.

SATU : bus takde.
DUA : anda ada hal pagi2 buta esok.

mesti la en.en2.haha.

sy nk mandi.tapi malas nk gerak. pe nth nk jdi. nk buat cmne.sy terima diri sy seadanye.haha

selama empat bulan. dan lebih.aku cm.dok cuba mengingati lagu yg dorg dok nyanyi time kt berkelah. at last. lgu akulah kekasihmu. hahaha. takpe.bia lambat asal tahu.hahaha

bukan nk cakap poyo ke pe en. tapi. sy rase. sy blk nti. sy bakal menjadi loser thap tertinggi sebab lagu baru smue saya tatau. haha. channel video pe yg wujud kt sni pon sy tatau. yg sy tau.isnin ade desprate housewife. then ade brothers and sisters, tp syg.brothers and sisters da hbs. huhu

sy cuti en. mood merapu kurang. mood berehat tak ingt dunia on.hahaha

btw. nina yang perasan tu bukan sy. sy nina yang humble.haha

zillionnthanks




1 ) Thank & link the person that gave you the award.
TERIMA KASIH SHAFIQAH ABDUL HADI. tho things didnt work out between us.i'm glad that we are still cool.hahahahahhaha

2 ) Pass this award onto 5 bloggers you've recently discovered and think are fantastic.
LIYANA JAWAHIR, FAIDZAL, ATIQAH RADZALI, AESYA NADHIRAH, DEDDYMASRA

3 ) contact said blog n let them know they've won the award
dorg kte dorg bukak blog ak setiap hari. so, perlu eh?hahahaha

4 ) state 5 things about yourself

nombor satu : saya sangat suka memalukan org. sbb sy sendiri tak tahu malu.MAAF. haha

nombor dua : saya ada hati yang baik. tapi anda takkan tahu itu. =p

nombor tiga : jangan kenal dengan saya kerana anda akan rasa saya sangat menarik.nanti anda jeles.hahaha

nombor empat : orang suka kate sy macam gangster. tapi tak kasar. saya pon tak paham.lol

nombor lima : saya suka nangis tersedu2 kalau.. rahsie ah. nanti korg tau r kelemahan aku.pe daaa.hahaha

lima amat tidak cukup untuk menerangkan diri ini.hahaha

Friday, June 25, 2010

265

went through the old posts. lawak habis. hahaha

dgn english terabor. bukan nk kate skrg bgos. but hey. improve la sedikit ;)

skrg byk typo je r ;p

dlu cm beremosi. sangat. nampak sgt kanak2. dlu 18. sekarang 19 thun lbh. anjakan paradigma la tu en ;)

selepas yg sy dah lalui. ceh. cm skema gle bunyik en. haha. selepas semua perkara yang pernah berlaku dalam hidup. sy merasakan. kite tak perlu la nk tunjuk emosi sangat. nanti ble tgk ke blkg blk. malu sndri je. nk msuk muka dlm sleeping beg je. tp nk sbb nti panas. haha
belajar dari pengalaman bukan. dlu sy kasar. sekarang saya lembut. *gelak dalam hati sila* haha
dlu sy muda remaja belia. sekarang macam makcik2 da rsenye. pesan ole2 keychain ngn magnet kt fridge. macam mak ak pesan kt adk ak je. hahaha. sy belajar untuk tidak terlalu mendesak. tidak terlalu manjakan diri. tidak terlalu menjage ati sndri. smue tu blja dr pengalaman.
kalau kehidupan saya dahulu tidak sebegitu. saya mungkin tak belajar banyak benda.

was in love
fell in love
craving for love
gasping for love
bt now. searching for the one. not to fall in love but to be loved. hahaha.

mane2 nth ak jmpe ni. tp satu la. pape hal pon. thap keobsesan anda terhadap kehidupan. ade keluarga yang perlu dikenang :)

nota akhir : maaf atas keterlanjuran kata atau perbuatan tak sesedap kata. sengaja atau tidak. sy mintak maaf :)

264

laptop saya ade sindrome bercuti

kalau sy cuti. die akan buat perangai sbb nk bercuti juga

skrg sy cuti. so. die buat hal lagi. tapi tkpe. bole kurangkan pembaziran mase saye haha

sehari suntuk dok rumah. dari hbs exam. smlm da arini cmpo. bru jdi da first 24 hrs sy kt rumah. haha

sy tk smpt bosan lg cuti ni. bgos en. itu menunjukkan sy pencuti yg hebat. wakaka

Thursday, June 24, 2010

263

piqah.yg ko tag tu.kt link ni wei..

PIQAH



hasil saya sepanjang study leave :D
pokok tu cm tu sbb angin kuat sangat :D

ni confirm time blja calculus.





limit

internet ada limit

makan ada limit

tidur ada limit

rasa ade limit

cakap ada limit

bergaul ada limit

calculus ada limit

bergurau ada limit

membahan ada limit

minum ada limit

belajar ada limit

pengetahuan ada limit

kepandaian ada limit

pandangan ada limit





from basic to everything

semua ada limit

cara tak kne ngn niat, bnde tu tk kne jugak.
hati manusia lain2 en.tk smue le trime bnde yg sme, cre yg sme.

Saturday, June 19, 2010

acct1003

88 - hd
61 - credit
34 - pass

ini yang perlu saya dapat untuk mencapai tahap itu.

anda rase sy target yg mne?


cara beljar saya setiap kali final :


tidur dengan banyak

tak nervous ( kepale en. esok nk exam. tak bce sgt bole lagi tak rse nervous haha)

merapu ngn lagi banyak

tidur banyak



sekali lagi : saya target yang mne eh? hahahhahahah

Friday, June 18, 2010

259

untuk menjadi kurus


kalau lapar,

minum air.



bg sebulan.
confirm

lagi kurus dari aku.


hahahaha




hobi saya:merajuk tak pasal.



=))

penutup

three down. 2 to go.


tinggal yang menyusahkan hati. menyesakkan minda. itu sahaja



sabtu ahad isnin


21st june



otak manusia berbeza. hati pun tak sama.


off to bed

Thursday, June 17, 2010

257

A : Hati saya demam la?
B : Hah?!
A : Nak ubat
B : Hah?!
A : Ubat dia awak la.
B : Hah?! oooooooooooooooooooooooo


paham tak?

tak?

sukati la.

nk tidur.

saya dah habis tgk adamaya. sy rase sy da jmpe adam sy. wahahahahhahahahhahahaha

Monday, June 14, 2010

256

orang bole ingat aku amek chemical engineering.

teringat plak cita2 lame.

banyak gle cita2 aku.

tapi.hidup tanpa cita-cita ibarat hidup tanpa arah.

ikot je sungai tu nk bawak g mane.

at least ade cita2 tu macam naik kapal.

kte kawal arah kapal tu begerak.

care betul.

tenaga mantap.

otak tak meliar.

sampai ke destinasi berjumpa manusia terindah :)

next sem : nk amek france. tunggu aku blgak k nanti.hahaha




mari melakar slogan belajar sampai mampos. bermampos2an bersama. YEAH. =))

klu minum kopi le buat celik dan tidur ble nk tidur.

laburan ke atas coffea maker akan dilakukan

malangnya TIDAK.

selamat duit aku. Pheww!



"kalau kite nak. mesti ade care en. " bayangkan pierre andrea bercakap ngn slang die. tak ckop comel cm sy ckp. hahaha

okey la. nk BSM (BELAJAR SAMPAI MAMPOS)


sayangsayangsayangsayangsayangsayang semua orang yg jauh serta dekat.

mintak maaf atas salah silap. :D

tagged

ini. sy rase org tu tag sy. sbb die tulis nme sy.nina farina. =)

Soalan pertama : adakah anda rasa anda hot?
tak doe.jojo lg hot. kua ngn die rse panasss je.haha

Soalan ke-dua: upload wallpaper yang anda guna sekarang.


Soalan ke-tiga : cerita pasal wallpaper tersebut.
sy nk menunjuk bakat mengedit gamba.haha

Soalan ke-empat : bila kali terakhir anda makan pizza?
seingat sy la. jumaat before study leave. makan separuh je.PAH makan lg separuh.ade ke patot.hahaha

Soalan ke-lima : lagu paling latest anda dengar.
hahahah. aku loser sket r bab lagu2 ni.haha

Soalan ke-enam : apa yang anda buat selain menyelesaikan tag ini?
denga lagu. smbil pk. asl prot cm lapa lg ni.hahahaha

Soalan ke-tujuh : selain nama sendiri, anda dipanggil nama apa?
dlu.ade org pgl bihun. kt skola.org pgl lenggang.:)


soalan ke lapan dan seterusnya. malas.sorry.huhu

Soalan ke-enambelas : berikan 5 perkara yang anda tawu tentang orang yang mengetag anda.
urm.cmne eh nk ckp. sumpa aku da cbe tok ingt.tapi cm.tak pnh jmpe pon.huhu

Soalan ke-lapanbelas : perasaan anda semasa buat tag ini.
sorry r.cm lembab gle ak ni.bru nk buat.huhu

Soalan ke-duapuluh : gay or less?
masih kekal sebagai perempuan sejati.haha

KAta kata aluan dariku

marilah mengalu-alukan kedatangan cuti.haha

255

old enough to take life seriously


have you ever wonder how your life gonna be.
20 years from now
10 years
6 years
next year?

is it the reflection of you now?


kalau benda tu baik tapi kite rase tak mampu. tp mesti la kte mampu en. sbb bnde tu bnde baik. :)

Sunday, June 13, 2010

menyebok hal orang

cakap aku gila.tapi aku rindu gle nk gosip sal si polan tu ngn si polan. si anu ni da putus. die ni jmpe cinta blk. rindu la weiii. ble la aku bole stalk org lagi. cis exam. bagila aku ruang sket.

mode:ketandusan ruang serta rase nk buat bnde yg confirm orang kte tak elok tapi rse cm nk. masih berfikir. tapi rase cm TAK. so.

belajar la.

sebelum anda mengalami proses memaki diri sendri sejurus lepas exam. haha

fifa world cup sy hanya tahu oz lawan german isnin pagi buta ini. tu pon sbb tgk tv. SEE. rumah yg sekadar untuk pembaringan ni pon ade tv tahu. hbis sem ni nk ubah supaya tv tu bukan aku sorg je conquer.haha. aku cm memamng ditakdirkan dok ruang tamu kot. bakal merempat ke ruang tamu org lain. redha je. btw.ruang tamu lg besa kot dr ruang2 lain. so. aku lagi kaya la. hahahha :)

sejurus lepas exam :

> merayu tok dapat pasword fb.
> buat kira2 kewangan supaya hujung bulan 10 nti aku tak mati kekeringan. dan supaya mampu pulang ke pangkuan manusia sekaum :D
> makan steak. sumpah nak. haha


sekarang sila kurangkan

> makan kt sherlon kot.nth mende nme die. ayam die cm sgt superb sedap. nti u dtg i bwk k. sweet en i.hahahha
> beli bnde yg tak halal. cis. bedebah tol. membazir je duit aku.haha
> makan kt uni. sila la makan buah2an tempatan banyak dalam peti itu.
> memalukan org lain. oh my. bnde tu cm kegemaran gle kot. memalukan org lain dgn buat perangai tak senonoh. saya memang pakar. ramai da kot menyesal keluar ngn sy.haha
> bercakap pasal org lain. :D
> makan sambil baring. bersepah tmpt tido.haha
> menjadi emo tak pasal. bunguk la aku ni.
> membuang mase bce blog org. buku tu lg indah. ngeng


tiba-tiba teringat. saya nk jmpe sepupu saya bole? ko bce tak blog ak. cm tak je. takpe la. aku da tuka no la. no ko pon aku tak sure ko gne ke tak. tapi. rindu la. bole tak nk rindu? tak kesah la. da terindu. hahahaha. budus nina. :D

Saturday, June 12, 2010

emo

saya memang tengah emo gle sekarang.




pikah.nti aku buaat tag ko k.ade da kt drafts tu.da copy da soalan2 ko tu. :)

Friday, June 11, 2010

IDOLA

kepada mereka yg lain. jangan kecil ati kerana tak menjadikan anda sebagai idola. anda semua idola saya. abah. mummy. pakcik2. makcik2. nenek2 sedara. atok. atok2 sedara. nyang. rakan2. ceh. haha

nwy. dia antara idola saya :D

untuk telinga dia
untuk keperihatinan dia
untuk ayat2 manis serta membodek itu :p
untuk jawapan kepada smue jenis soalan. fizik pon termasuk. haha
untuk segala ucapan yg mengharukan
untuk budi bicara atas semua perkara
untuk segala penghargaan yang diberikan
untuk setiap soalan. : u sehat tak na? ;)
untuk kesabaran atas keemoan
untuk kesanggupan melayan tika da pagi buta
untuk menjage ati untuk setiap jawapn
untuk kerelaan hati melihat air mata ini. ceh. hahaha
untuk keredhaan mengambil kesalahan saya tk bole tido. haha
untuk setiap word thank you
untuk sanggup buat formspring bg melayan sy yg bosan sbb tkde fb
untuk sanggup tman smpi nk mampos beli tudung kt jalan TAR
untuk kad itu
untuk rasa itu
untuk tunjuk ajar itu
untuk kasih itu
untuk rindu itu :p
untuk sentiase mempercayai kemampuan saya
untuk selalu risau kalau sy emo
untuk sentiase jadi bahu tolak tepi mse u da bedengkurla. haha
untuk diri ini
untuk kewujudan diri itu

soalan : kenala pintu rumah fizik nmpk terbukak luas. tp sush gle nk masuk?
jwpn idola : kenapa na? ilek k. bolehnye tu :)
nsb bek die tk kte. bese la tu. klu tu. mmg sy da dlte da jwpn die awl2. haha

i am not the bes. n as i know la en. you are not too ;) but surely we try our best to be better day by day to make things work. buat jarak itu bukan masalah :)

piqah's

ini yg piqah perkatakan pasal aku dekat blog die :)

nina~first skali,AWEK STAR!ahahaha~saje nk bold kan nina~biar satu dunia tahu sape awek star~ahahahah~gurau na ye...sape nina?nina ye,bukan cik nina.haha~nina adalah perempuan kurus dari Rawang yg memandu kancil di Uniten dulu.skrg berada di Sydney University(budak pandai tu....)..^^,..suka cookies yg mak nina buat.diulang,MAK nina,bukan nina.dia dah delete fb dia (nk exam la konon..>_<..nyusah tol!ish~)...minah ni,mmg mulut lepas je.tp pika tau...hati dia baik....kan nina kan???^^,..syg ko!;)

Write 5 interesting facts about the person who tagged you

NUR SHAFIQAH ABDUL HADI. betol en ejaan.haha.
-she is very determined person. shes gonna work for it no matter what.
-bile die buat kerja. friend is so not her thing.hahahaha
-hati die cm fragile gile. anak sulung mungkin.tu yg cpt berperasaan.haha
-die pengemas mungkin. sbb en. g blk ko dlu.sure brg cm kemas tersusn rapi. klu tak kemas mne pon.plg pntg.kemas la dri aku.hahaha
-she is a good friend.no doubt. :D
terbeli tak hati ko?hahaha

Jot down 5 interesting facts about yourself or your hobbies
-nama saya sedap sbb rentak die sedap. (thank abah mummy) :D
-hati saya macam lintah (lembik-lembik) tapi sumpa keras cm batu.paham?
-sy ade 10seconds rule. ble sy tego anda kt ym ke skype ke.sy kire sepuluh then anda tak reply.sy off. haha
-sy kurang gle online.percayalah :))
-hobi saya membebel
-pipi sy memerah. cm pki blusher. serius.tak tipu.haha


Pick your 5 deserving recepients and describe them.

leeen
die sgt becok. haha. first time jmpe cm mesre alam. laju gle ckp. cis. nk kne berlatih sblm esok mlm ni.so le ckp lg laju dr die.haha

booby
aku tau ko tak rajen update blog.tp buat la eh.demi aku.hahaha. yg ni pon tak kurang kebanyakkan kebercakapan die. penuh ngn gosip. haha

aesya nadirah
ko bce blog ak gak en.kan ak da wajibkan pembacaan.hahaha. tgk blog cm banyak ckp en.realiti. die cm byk ckp ngn org die rapat je. ngn aku die diam je. malu ngn aku kot.whahahha

deddy
ko pon sme en. bce blog ak en.ahahhaha. die sgt tak bnyak ckp. aku rse aku tak pnh ckp pon ngn ko.cmne eh tu.ahhaha

tu je kot.sy da taktau da spe je yg bce blog sy ni. kesian en.tapi takpe.sy redha.hahahaha

:)

Thursday, June 10, 2010

tidur

saya da putus asa untuk mencuba untuk tidur. sekian

Wednesday, June 09, 2010

harshed warning :>)

mind the typo2. :D

AMARAN KERAS


KEPADA ORANG YANG KATE BLOG SAYA BOLEH TAHAN HUDUH. PERGI MAIN SORANG-SORANG JAUH-JAUH.


















cuak u. padan muke. hahahahhahahahahhahaha :))

impian dalam angan-angan

kalau saya ade facebook en. saya tk nak upadte status selalu. nanti org kte muke sy je asek kt news feed. hahaha

kalau saya banyak masa. saya nk masak laksa. buat cheese cake. buat nasi ayam.

kalau saya boleh patah balik masa. saya tak nak tido dalam sleeping beg td so that sy tak terjge sbb panas gile.

kalau library bukak 24 jam. saya nk dok je library tu blja tanpa henti. eceh. haha

kalau fligt saya balik ke msia esok. arini sy da g paddies beli banyak2 sounvunear supaya org takde r tk exctd ble jmpe sy sbb sy bawak ole2 ;)

kalau saya tak beli tiket g berjalan melawat sahabt lg. saya da beli da tok g nz.

kalau matahari da keluar sekarang. saya da mandi. makan. g library da. *nerd*

kalau bole saya tak nak ade facebook sebab facebook lagha la. hahahah. sekarang at least kurang la siket. siket la mende yg bole melekakn aku. hahaha

kalau saya tahu rse double espresso cmtu. sy beli espresso biase je. hahaha

kenyataan : saya adalah loner
sebab : saya pergi library seorang dan belajar dengan private tutor iaitu diri sendri. haha
alasan : sebab mulut sy becok. ble ade org rse nk bukak je cerita. lepas tu orang tu melayan. saya pon seronok. last2 berlumba2 cerita spe lg bes. hahahahahaha. ok sharifah. ko pon becok gak. sbb tu ko ngn ak klu nk g library kne. fisher tk pon law je. sbb kt sne WAJIB diam. hahaha

merasa seronok sebentar. tp menyesal seumo hidup. td da tepk contoh. lepas da makan. teros terlpe. sedap sgt sambal ayam aku tu en. hahaha

encik facebook. : 21 june kte jmpe k.
encik pemegang amanah : asl tk jwb lg soalan kt fs. gle creative hbs da soalan2 tu. haha

off to bed. masih dalam kepompong yang lama :D

abah. mummy. kakya. na. abg. adri. b

sje je nk list ahli keluarga. serious tak homesick. harharharhar

244

HANAN. TADI DEKAT LIBRARY AKU NAMPAK ADE ORG PAKAI KASUT YG KO NK TU. RASE CM NK CURIK TOK KO JE. TAPI DIE TAK BUKAK2 KASOT TU PON. MALANG TOL.hahahahhaha :))

243

sesuatu yg indah cm perlu kne tgk gne mata sendiri.

gmba pon cm tak bole. tak seindah rupa.haha

contoh. : macam sy r.dlm realiti indah kot. SERIOUS.tp gamba cm kurg sbb unsur2 ketidakfotegenikkan. hahahahahahahha




harini sejuk gle. angin sepoi2 kurang berbahasa,

anda tahu sy tahu spe yg bce blog sy. sumpa sy tahu. ngeri kan..hahahhaah

PAH, ESOK DA 10 JUN 2010. hahahaha

Kita

Lirik Lagu Kita - Aizat

Deras hatiku berdetar
Di langit aku terlihat kamu
Terang malam,teman kita
Dengan angin meniup sayu

Ku petik gitar akustik ini
Dengan harapan dia mendengar
Melodi indah yang ku cipta
Hanya untuk luahkan rinduku padanya

Dan aku terus,
Menyanyi lagu ini untukmu,
Walau berjuta mendengar,
Lagu ini hanya untukmu,
Arah hidup kita,
Digambar bintang di angkasa
Dan berkelip melukis cinta
Terciptalah lagu kita


lagu ni cam kacak. the most sincere song kot. ceh.hahaha

though lagu ni sikit amat la ade word rindu. tp smue org cm dpt main point lgu ni.cm nk bgtau org. kite rindu orang.

it is hard to find words that can explain the real feeling of mine.

english terabor.abaikan. :p


kite rindu orang la. ;)

rindu la nk makan cheesecake. sotong kangkung mummmy yg wan suke tu. nk makan rojak buah kuah tu mummy buat. cis. kalau la sy ade mase tok masak. da lame sy buat sendri.hahahhaha

241

esok sy perlu.

wajib

harus

berusaha ke arah pembangunan masyarakat

yeah

:D

Tuesday, June 08, 2010

maya

saya menyusahkan orang.

sudah la. tak nak la muncul di alam maya lagi.


maaf :D

Monday, June 07, 2010

239

dulu aku lari

sekarang aku dah berhenti

dulu makan nasi

sekarang makan sphagetti sbb da pandai masak dan sedap. :p


dulu nak jadi akauntan.

sekarang amek akaun.

dulu makan tim tam

sekarang makan biskut coles sbb tim tam tak halal


apa aku merepek.

da la. nk belja :D

post




this what happenned apabila kebosanan dekat library :D

budaya

saya bukan la org yg nampak sebegitu berpegang kepada budaya orang melayu. nampak macam tak amek kesah. even ble org tau saya ade blog pon org le terkejot beruk kerana saya tak kelihatan seperti orang yang rajin menulis sbb sy macam malas nk berfikir sedang kan otak ligat begerak. ceh. haha

tapikan. bile da ade kt sni. betapa saya rase budaya saya tu. budaya kita tu. sangat mcam penting. seopen-open sy ni pon. sumpa saya tk kesah kalau anda da penah buat ape-ape pon. pergi club ke. minum ke. seks ke. sumpa saya tak kesah. tak amek port pon. bukan hal saya pon en. tapi bagi saya la en. ni bagi saya. benda tu bukan untuk di khabarkan kepada semua orang sbb tk semua org bole terima bende tu. bagi anda mungkin anda tak kesah. saya pon bole je nk terima. kate remaja yang rock en. haha. tapi tak semua orang bole terime. presepsi org kt anda akan berubah. mungkin saya kolot la en. sbb bnde tu normal bagi para muda mudi :p tapi ingat la eh. bukak pekung di dada ibarat selak kain sendiri tunjuk kudis kt public. anda tak malu mungkin. tapi ramai orang yg malu bg pihak anda. itu bukan kita. bukan saya la so far. benda tak elok simpan dalam peti buang jauh2.
bile anda da jauh baru anda terasa benda2 ni penting. haha

ilmiah en :p proses kematangan. haha =p

at last algebra dah habis. come on nina. accounting and financial concept pulak. tak banyak pon. 13 lecture notes je. haha

sayang r kt keluarga :D

bahu

kalau benda dalam hati boleh tukar jadi perkataan. aku dah buat dah. da lame da aku buat

perasaan indah kongsi dengan orang. perasaan tak indah simpan dalam hati sampai jadi gile sbb org macam tak nak tahu. ke aku yg tak reti nk becerita perasaan tu sbb aku sendiri pon taktahu pe punca perasaan tak indah aku tu. ke begitu

selalu rase macam kalau jatuh kne jatuh sengsorg. sbb takde org yg sudi nk jatuh sesame.

takde ke bahu yg bole di tumpang eh?

Sunday, June 06, 2010

fate

there will be a time when you finally fall for something and too bad you just cant have it. you just cant for no reason. thats called as fate.

what a waste

semalam semangat macam bekobar gle r en. but end up. ak tido almost 12 jam harini. die cm melayan perasaan tido ngn dasyat. haha

bermula dengan bace blog orang tk ingt diri kne tido sbb nk study en. then tido almost 4 lbh cmtu. sedar pkul lapan sbb perot gle tk sedap. rse nk ngis je g toilet sbb sumpah sakit. da la ngntok gle. thencm experience penyakit yg lame tk dirasai. haha.
kembali ke pembaringan. before tu telan dua biji panadol pink tu. tk igt pe da wei. men makan je dengan harapan tk sakit. hahaha. then crk posisi sesuai. kemudian sambung tidoo. seda sket2. tp gg sedar betul skrg r. pukul 5.12 pm. tidi time luar gelap. bgon pon ble luar glap. hahaha

pembaziran hari yang begitu urmmmm. hahaha

by the time habis exam. pecaya lah. badan ak akan jdi macam di pam di bhgian pinggang serta perot comel. haha
max berat ak hanyalah 60kg. kalau lebih sumpa ak bunuh diri. haha:p

semangat

saya cam baru sedar.harapan org kt saya cm tinggi.

marilah bersemangat bersama.tapi sebelum tu.

SELAMAT MALAM :D

Saturday, June 05, 2010

rahasia

sesetengah perasaan perlu dirahsiakan untuk kebaikan serta kemesraan dan juga kebahagiaan bersama :p

Thursday, June 03, 2010

kebal



SELAMAT HARI JADI.

growing older means more more pimples. hahaha

225

bulan
saya saat kebuntuan kebosanan.hoodie itu comel bukan ;p
opera house yang indah
opera house indah 2
OMG. saya macam dapat tahu satu benda yang agak mengejutkan. but it was nice though :D

at last sy da siap task 3 assgmnt sy n now is 214am. tak ckop seksa lagi eh.hahaha

birthday alya arini. we were having fun melantak kt rumah dorg. makan free kott. spe tak nk.wlupon kek tu cm tak sedap sgt.but it was worth la kot for the fun en. another OMG. berat aku naik 1.5 kg. my. sejarah keluarga saya kurang bagos la dengan kegemukan ini. i need to prepare to be soooo sooo fat. T_T bukan berisi tu tak cantik. tapi selesa dengan diri sendri. saya kn mcm kurus kering. then macam satu hari. berisi sikit.org kate cm lg cantik.tapi aku kte. lemak kot.mne cantik. sy sgt obses dalam menjadi kurus.sekian.hahahaha

Wednesday, June 02, 2010

224

MANUSIA MUDAH LUPA