There was an error in this gadget

Monday, December 20, 2010

wahai hati. sabar eh. ade hikmah atas ape yang jadi. Tuhan nak tunjuk kot ape yang kau tak nampak selame ni. ade la tu kurang2 dekat mane.

betullah. tak kesah betapa kite nak lupekan satu benda tu. and we believe we are sooo over it. somehow. when we were back to that particular place. benda tu ade je lagi kat sane.

you need to learn to deal with it not pretending yang benda tu tak bagi impact dalam hidup. bongok lah kau.

sumpa aku tak reti nak bersyukur dgn ape yang aku ade. sibuk nak kejar macam kejar bayang2.

wake up nina. wake up. get over it.