There was an error in this gadget

Monday, February 14, 2011

aku ni sebagai seorang yang kurang lah amat nya pemalu. kalau tido terbongkang tu.dekat mane2 pun bole.nasib baik macam still bole cover kalau air liur meleleh.tu kalau kantoi. bertambah-tambah lah bahan untuk membahan aku.haha

sepanjang hidup ni kan.yang aku ingat la. banyak kot sebab aku kne bahan.

1. darjah enam. rambut kerinting kembang. pastu org cm ejek2. hah.kan skrg da cantik.terdiam korg.hahahaha

2. aku ni dari azali kurus kering ni. so. dlu kan popualr iklan bonito/boneto mane2 lah. sebab iklan tu cm gne orang tulang2 tu. mmg la seronok org ejek aku bonito/boneto.

3. kerana faktor kurus lagi, kalau aku lalu org cm cakap angin je lalu.konon cam aku kurus sangat sampai lalu pun cm angin je lalu. gile kan.budak sekolah mmg kreatif.

4. name bapak aku tak kne.tp macam seronok je org ejek gne nama atok aku. takde la pelik sgt pun name die. tp nth la.kanak2 kan. zman tu kan popular ejek name bapak ni.so cikgu cm cakap la kat perhimpunan.then org still ejek. sebab cikgu marah ejek nme bapak. name atok takpe. gilo.haha

5.lepas tu. aku msuk skolah dkt rawang tu. org cm pgl aku lenggang. ingat tak? abul kot jerit kat dm. nasib baik aku budak baru time tu. kalau tak mau meletop jugak.haha.sebab jalan macam tu pengetua aku cm marah terlebih dkt aku.haha

6. ni cm tak kne bahan sgt.tp org ingat la. time budak2 baru kne bg speech dekat dpn.dpn budak perempuan la. lepas tu. aku ni kan selamber badak je kan. mane la aku tau.org panggil tudung yg besar tu tudung labuh.aku pun. muke toya nye cm ckp. ni first time la sy rase pakai tudung besar ni. lepas tu semue org cm gelak.aku sebagai budak baru pun macam blur2 je.tp smpi skrg org ingt kot rsenye.haha

7.first time g hiking, korg kne tau.aku ni.nampak je kuat.tp lembik. haha. aku cm bebel2 cakap beg berat.padahal aku bawak bihun je pun. beg tu la berat sangaaaaaaaaat. nak angkat beg pun aku cm nk patah pinggan. kan aku ni manusia bertulang.lemak tk banyak.mmg la tak mampu.pastu aku cm ckp la.beg aku ade bihun.org cm da gelak, tak smpi 10 minit.smpi depan tau aku kecoh sebab bawak bihun. pastu cm nk pgl aku bihun. sy manusia lemah kot.:p

8.satu benda ni smue org tau.tp rsenye dekat sydney baru org cm bahan cm nak mampos.tp baik aku tak cerita sebab kalau cerita.dari kau tak sedar.tros sedar.haha

9. latest, sebab aku cm ske deakt anwar hadi tu, lepas tu anwar hadi tu datang sambung blja dekat sydney plak, aku cm kne g airport amek org on the same day jugak, itu mcm seronok je dorg bahan. dekat msg pun bole bahan,dimana2 pun aku tetap di bahan pasal die. bole plak kan aku blushing time tgkp gamba ngn die. kan gile kan nak tgkp gamba ngn die. kaaan. bodoh la aku ni. malu sangat da.haha

tu je la. tu aku cakap. sepanjang hidup aku ni selalu je kne bahan. so. bahan la. malas aku nak amek port. sekali terguris hati aku ni. hah. padan muka korg.

sem baru nak start da.tp summer school tak habis2. belajar dan terus belaja je la aku ni.haha

oh.sebenarnya.anwar hadi tu. bukannye la obses sangat ke ape ke. cume cm saje2 je la. maaf la ye sebab first impression dekat org yg ade dekat syndey ni macam org dekat sni smue mcm org gile sangat.tidak2.banyak yang normal. dorg je gile, sy normal.hahaha