There was an error in this gadget

Saturday, March 19, 2011

manusia.

jangan bercakap tanpa berfikir.

kalau kau fikir aku senyum tanda aku suka. salah la gile. aku senyum sebab malas nak melayan

aku kecoh mmg. tapi kau tahu ape yg tersirat. kau tau ape bad sides aku. kau tahu good sides aku.

kau tak tahu. jangan bercakap macam kau kenal sgt aku. sebab kalau kau kenal aku kau takkan bercakap macam tu.

kenal dlu.selami hati budi dlu baru nak judge aku

kau tahu. setiap kali org cerita kat aku. aku akan tanya dlu. ni rahsia ke ape. aku boleh cerita kat org ke tak. kau ingt aku suka2 sebarkan cerita org lain. aku dah mintak izin la gile.

cara aku lain. tapi kau tak ada hak nak menjadi hakim

oh lupa. hakim dunia mmg banyak


-emo la siot-

manusia tak pernah hargai melainkan die da hilang benda tu kan.