There was an error in this gadget

Friday, June 03, 2011

three years ago, aku kat matrix lagi time ni. kolej matrikulasi n9.a good friend of mine punya emak macam cakap kat die then die cakap kat aku. kesian kat aku.result bagos.tapi masuk matrix je. sbb result aku kurang satu a je dari anak die.tp anak die dapat offer dah. kesian jugak aku dekat diri sndri. loner sgt kot time baru2 masuk tu. it was hard. the hardest time in life. rase cm emosi dalaman berkocak. siot.ni bukan pms. ni sindrom remaja. roomates? boleh lah. aku ni mmg. suka bajet diri otai sgt.smpi smue org aku rasa skema.hahaha

aku kan selambar badak je. ni pengaruh budak2 dorm dlu lah. lambat camne pun. tenang tu harus. 10 minit before kelas aku bangon. siap lagi awal dari mereka2 yang bangon jauh dari awal dari aku. style tak style. haha

masa bergerak. dah rasa macam belong dekat sana dah. sikit2 lah. aku tak pernah ponteng lecture kot. buat lah tengan malam. sanggup. sespe pernah pergi kms. blik aku dekat c3 ke ape nth. tinggi nak mampos. tp sanggup balik bilik tengah2 hari. sanggup.

upu dapat jugak. uia. sains fizikal. mmg harus aku tak nak pergi. uia kot. berzaman aku kne pakai baju kurung pergi kelas. kot la. tu aku fikie. kondisi sebenar ontah.
dlu either fly atau matrix. mara awal2 lagi kne reject. last choice.matrix.sebab kyn pun masuk matrix kot tu yg aku masuk matrix jugak.

tu zaman kental. lamo jugak aku tak balik rumah. 5 hours kot nak balik. kot. setengah jam nak g pilah. sejam nak g seremban. tiga jam nak smpi rawang, setengah jam naik bus smpi rumah. dari aku balik tu. baik aku tido. cis. tambah tiga jam lagi.aku dah boleh smpi sydney. hahaha

budak2 practikum, heh. tu kot name die. ok je. smue bnde cam ok. then. satu time tu. aku tgh lipat baju kot. then org call. cakap pasal dapat offer somewhere. nervous doe time tu serious. kaut akde offer letter ke ape ke. yang kau ade. ucapan kata2. mau die tipu aku. jatuh jantung den. nasib die tak tipu.

member aku ade cakap jugak. sayang kau pergi jadi cikgu je. sebab kau pandai. mane pergi entah kepandaian aku tu. sekrang ni otak stok kosong je.

kyn nangis bile aku bgitau die. ingt doe time tu.aku tgh jalan celah2 ampaian ckp dgn kau.eh.tepi ampaian. mane2 jelah. sebab kita cm nak fly sesme en. bia lain tmpt asal dedua fly. takpe laaaah. tu la.spe suruh bio kau b ke a2 nth. hahaha. kau dah nak capai cita2 dah kan skrg. chill doe kyn.aku balik jadi cikgu je.kau tu doktor. :p

aku ambik kerana. mummy nak anak die ade yg jadi cikgu. kakya lah ni.degil sgt tak nak jadi cikgu dlu.aku jugaaak. hahaha nak fly punya pasal.

takde motif. cuma tu lah aku nak cakap. heharap aku ok lah kat sini. en en en :P

nota kaki : aku terlupa sebenarnya aku pernah belaja dekat luar selangor