There was an error in this gadget

Thursday, March 24, 2011

banyak lepasan spm yang lame2. macam aku punya taraf dan keatas akan cakap. ala. spm je. spm je kott. same macam org yang nak amek spm cakap. ala.pmr je kot. lepas tu.org yg dah hbs upsr tu. ala upsr je kot

ulang alik tu jgk. sbb cerita pasal result upsr pmr spm tu tahan paling lama 2 minggu. eh lagi kurang. seminggu. kadang2 macam aku ni .sampai sekarang ade jugak yang result mbr aku yang aku tak tahu. result sendiri tu mengangap nak ingat.

"spm tu tak penting mane pun, sekarang ni lagi penting'

memang, ade je yang spm tak dpt semua a. tp lepas uni bgos. cemerlang. mantap kerja gaji besar.buat bisnes bagos.

ade je yang tak pyh amek spm pun. boleh jadi jutawan. memang. tp kalau result spm bgos. satu pintu terbukak untuk anda

senang cerita macam ni.

kalau upsr aku dlu tak macam tu well. aku sekolah biase je lower form. ok. kalau pmr aku tak macam tu. aku tak masuk sepintar tu. kalau aku tak masuk sepintar tu.result spm aku tak macam tu. kalau result spm tu tak macam. aku takde dekat tmpt aku skrg. aku bukan dari keluarga senang yang keluarga mampu nak hantar belajar jauh2. mungkin mampu kot. tapi kalau hanta aku sorg. jeles la lagi 4 beradik tu.

hidup ni kan macam rantai. bersambung2. takde yang belakang. takde la yang dpan.

qada' dan qadar tu ketentuan Dia kan :)


p/s : aku dah prepare muka toya kalau2 korang bahan aku. =p