There was an error in this gadget

Wednesday, February 02, 2011


oleh kerana sekarang winter eh. summer dekat sini. keadaan die. panas sangat tahu. sekarang aku tido dengan dua kipas, pusing2 keliling aku. oh.tambah pulak dengan pukul 6 kan da terang, so construction start time tu la. gile hape. panas je hati nak tido. tapi tu la. at least aku rase la jugak summer dekat oversea ni kan. kau ade rase? hahaha. time ni la aku cm. winter.cepat la. lg bes pakai sweater. tutup aurat sikit kan. kalau aku jadi org putih kan. aku cm nak g kelas pakai bikini then habis kelas berjemur. meratakan kulit.hahaha :D